Asociatia cu denumirea INSTITUTUL DE PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE ADLERIANA este o organizatie profesionala, neguvernamentala, non-profit, stiintifica si academica, independenta si apolitica. Orientarea sa psihoterapeutica este adleriana/individuala urmand filozofia psihologului Alfred Adler si a urmasilor sai.

INSTITUTUL DE PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE ADLERIANA a fost fondat in decembrie 2009 ca un efort de colaborare si ca rezultat al unei lungi si constante prietenii intre trei psihologi-psihoterapeuti, formatori si supervizori in orientarea adleriana/ individuala : Ramona Covrig, Elena Serban si Anda Pacurar. Echipa fondatorilor este completata de Adrian Covrig.

INSTITUTUL DE PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE ADLERIANA a primit pentru cele doua programe formative de baza avizul profesional din partea Colegiul Psihologilor din Romania, conf. Legii 213/2004, aviz profesional nr. RF-II-B-69 din 08.03.2010; Deasemeni in 15 mai 2010, IPPA a obtinut si acreditarea din partea FRP pentru sustinerea programului de pregatire in psihoterapie, si este afiliata implicit la Asociatia Europeana de Psihoterapie.
Scoala isi propune promovarea psihologiei adleriene/individuale prin programului de pregatire in psihoterapie adleriana si a programului de pregatire in consiliere psihologica adleriana.

Scopul Institutului il constituie desfasurarea de activitati de promovare a consilierii, psihologiei si psihoterapiei adleriana/individuala Alfred Adler, a consilierii maritale si premaritale atat in domeniul practicii (individuale si de grup) cat si al formarii profesionale de baza si continua.

Institutul isi propune deasemenea sa initieze si  sa desfasoare activitati de organizare de manifestari profesionale in domeniul psihologiei de cuplu si a terapiei sexuale, imbogatirea relatiei de cuplu, training, servicii si consultanta din perspectiva psihologiei adleriene.

Institutul isi doreste sa ofere educatie psihologica profesionala de calitate si servicii psihologice pentru comunitate raspunzand astfel nevoilor in plina schimbare a profesiei de psiholog, a comunitatii, a relatiei de cuplu si a societatii in totalitatea sa.
Home
Echipa Institutului
Istoric
Jurnalul Institutului
Program Formativ in Psihoterapie Adleriana
Program Formativ in Consiliere Adleriana
Formare Profesionala Continua

Dezvoltare Personala
Editura Institutului
Aparitii Mass Media
Contact

Workshops
2010 aristide
Noi aparitii editoriale... detalii


Inscrieri pentru programul de formare in psihoterapie adleriana... detalii

Inscrieri pentru programul de formare in consiliere psihologica adleriana... detalii

Inscrieri pentru un Nou Grup de Dezvoltare Personala... detalii